After griep week

Running

Zo hehe het is weer zondag en de nieuwe week staat weer voor de deur. Mijn after griep week viel me zwaar, hoe kan je conditie in 1 klap helemaal verdwenen zijn.

After griep week

Een andere naam kan ik er niet voor verzinnen. Want het was m’n eerste week dat ik weer ging werken en sporten.

Waar is mijn kracht en conditie?

Dat vraag ik me echt heel sterk af. Het ging zo lekker. Paar keer per week de sportschool in en minimaal 2x per week een rondje buiten met Evy in mijn oren. Ik zag mezelf al helemaal die 10km opvreten in April. Daar is nu alleen helemaal niks meer van over. Hoe dan?

Blijkbaar heeft een weekje griep hier alles mee te maken. En zorgt dat ervoor dat je met hardlopen bijna weer op 0 begint.

Wat is werken ineens zwaar

Maandag met frisse moet weer naar het werk, eenmaal weer thuis geen greintje energie meer over en het enige wat ik kon denken was wat is werken ineens zwaar. En dat terwijl er eigenlijk vrij weinig te doen was. Dit heb ik eigenlijk de rest van de week gehad.

Even relaxen

Heerlijk, zaterdagochtend met een vriendin naar de hamam. Even relaxen en hopelijk voldoende opladen en die laatste griep ellende m’n lijf ui. We hebben de ochtend afgesloten met een heerlijke lunch bij het tramhuis. Verwen momentjes moet je jezelf gewoon af en toe even geven!

Tramhuis

Run like the wind. Of alsof je neerstort

Het is zondag de zon schijnt, dus geen excuses meer om niet te gaan rennen. Hop in de hardloop kleding, Evy aan en Skylar mee het park in. Run like the wind. Of alsof je neerstort. Het voelde meer zoals het laatste. Verstandig maar weer even beginnen met les 1. Poeh zeg het leek wel alsof het m’n allereerste stappen waren. Maar we gaan er weer vol goeie moed tegenaan. Die 10km moet natuurlijk wel gelopen worden in April.

Fingers crossed dat dit wat word.

Gelukkig werkte het weer dan wel goed mee, frisse lucht en een heel fijn zonnetje.

SkylarSkylar

Verder gaat het huishouden ook gewoon door. Dus wasjes draaien en poetsen. Een bakkie doen bij oma en verder lekker rustig van het weer genieten. Hele fijne dag allemaal. Tot snel.

Liefs Bo

19 gedachten over “After griep week”

    1. Ja anders had ik zeker een rot loop gehad. Nu kon ik nog een beetje meekomen zeg maar. Je conditie is wel echt pleite na een flinke griep

  1. Volgens dochterlief ( die voor dit soort dingen heeft doorgeleerd) heb je een motorisch geheugen. Dat verklaart ook waarom je nooit een sport verleert. Je zal merken dat je conditie veel sneller terug is dan de eerste keer!!

    1. Dat gelukkig wel inderdaad. Het blijft altijd een bijzonder ding dat je in eerste instantie zo ver terug gezet word na een weekje griep

  2. een griep kan zo vermoeiend zijn! sterk eerst nog maar wat aan en rust nog maar wat alvorens veel inspanning te leveren! snel terug de oude!

  3. Sterkte! Heb me ook een paar dagen minder gevoeld en had hetzelfde gevoel op de fitness, was net een paar weken lekker bezig 🙁

Geef een reactie