Gastblogger

Je leest het goed, gastblogger. En zal wel denken huh, wat dan?

Een tijdje terug kwam ik een oproepje tegen van een mede blogger die op zoek was naar een gastblogger, om maandelijks een stukje te plaatsen geschreven door iemand anders, en ik dacht he wat leuk. Dus een mailtje de deur uit en tada we zijn begonnen.

Nu vraag je je natuurlijk meteen af waar dan? op de blog van Roelfien Bos www.ladybos.nl

Misschien dat deze link jullie al bekend voorkomt, dat klopt want eerder heb ik onder andere deze blog genomineerd voor de liebster award.

Ook hoor ik je al denken maar waarom dan, je bent niet bepaald veel aan het bloggen op je eigen site de afgelopen tijd. Dat klopt als een bus, daar kan ik niks anders over zeggen. Laten we het houden op een tijdelijke writersblock en geen inspiratie. Overkomt de beste. Dit is eigenlijk ook een beetje de reden om juist als gastblogger aan de slag te gaan, een nieuwe stok achter de deur en nieuwe motivatie om lekker alles van me af te schrijven.

In de maandelijkse blogs zullen er hoogte en diepte punten voorbij komen die ik op mijn eigen blog wat dieper toelicht. De planning is om iedereen weer lekker wekelijks lastig te gaan vallen. Dus elka zondag een nieuwe post op mijn eigen site, en elke 6e van de maand ben ik te lezen bij ladybos

Voor nu laat ik het even hierbij, vanaf volgende week duiken we weer in mijn drukke leventje als single dertiger.

Liefs Bo

Geef een reactie