Het land van de kiwi’s

Het land van de kiwi’s en dan niet alleen het fruit. Daar mag ik dan eindelijk zijn!!

De eerste paar dagen zittten erop, en heb het reuze naar m’n zin.

De reis hier naartoe is al een ding op zich geweest. Van Amsterdam naar Shanghai. Hier ben ik 17 uur geweest. Transit visa gehaald en hop met de magneet trein Maglev richting centrum. Niet alleen want had een leuk stel ontmoet. Eind van de middag terug op het vliegveld ben ik even lekker gaan tukken en douchen en gingen zij verder richting Bangkok.

Na de check in en controlle ontmoete ik Tabitha een Nieuw Zeelandse op weg naar huis, die mij direct uitnodigde om te komen logeren. Hoe tof is dat.

New Zealand here I am!

En om precies te zijn in Panmure Auckland. Logeren bij Tabitha en haar man Gerswhin. En 5 kinderen Christian, Rory, Ryan,Mitchel en Holly.  Gersh is meteen een soort van privé touroperator, wat wil je nog meer.

Dag 1: regen, regen en nog meer regen.  De beste dag om het museum in Auckland te bezoeken. Hier was van alles te zien over de geschiedenis en Maori’s. Daarna nog wat gereden en gestopt bij mount Wellington.

Dag 1

In de avond een tuin feestje van de jongens. Super gezellig!!

Dag 2: vandaag zijn we naar het oude huis van mijn moeder gereden. Wat er nog bijna exact zo bijstaat als 50 jaar geleden, alsof de tijd hier letterlijk stil heeft gestaan .

De trip vervolgde richting Piha. Een van de zwarte zand stranden. Hier kwam een stel vrienden ook naartoe met wie we een kleine hike hebben gemaakt.

De omgeving is adembenemend mooi, en ik kon wel foto’s blijven maken.

Piha

Hike

Na een dag vol waanzinnig mooie natuur en nog mooier uitzicht terug naar huis. Slingerend over de bergen. Lekker hamburgers gegeten en niet te laat naar bed.

Morgen ga ik m’n auto/camper ophalen en gaat het volgende avontuur beginnen.

De volgende post word afhankelijk van het wel of niet hebben van wifi.

Tot snel!!

Xx Bo

Dreams do come true!!!

Geef een reactie