Wie weet word ik beroemd

BeroemdWat beroemd?

Wie weet word ik beroemd. Ja dat lees je goed. Ik hoor je al denken, hoe dan?

Dat zal ik je vertellen.

Begin dit jaar dacht ik bij mezelf wat heb ik te verliezen, en melde me aan bij Married at first sight. Ja echt dat tv programma waarin stellen trouwen die elkaar niet kennen.

Married at first sight

Waarom? Waarom niet!

Ik heb zoals vele andere het programma gevolgd. Op basis van dna en psychologie worden stellen aan elkaar gematched, gaan dan trouwen en dan pas begint het eigenlijk allemaal. Daten, elkaar leren kennen en ja wie weet is het wel de match van je leven. Dus ik dacht ja daar zit wel wat in. En wat heb ik te verliezen, ben single en vind tot nu toe die vent niet zelf. Waarom zou ik dan een ander niet laten zoeken.

Zo gezegd zo gedaan, en aangemeld.

Na de aanmelding volgde een mega uitgebreide enquete, wat je belangrijk vind in vriendschappelijke relaties, familie, vrije tijd, en wat belangrijke aspecten zijn in combinatie met een partner. Daarop volgde een mail met de mededeling dat er eind augustus duidelijk zou worden wel of niet mactheble te zijn.

Ondertussen nog een extra vragenlijst over de intiemere onderwerpen. Dan moet je even 3x nadenken eer je antwoord,Haha. Toen nog eens een vragen lijst om te ontdekken wat voor persoon je bent, zoek je juist uitdagingen of zit je liever op de bank. Ik zit weinig op de bank dus dat ik als onderzoeker uit deze test kwam verbaasde me niks.

inmiddels was het eind augustus en had nog niks gehoord. Zal wel niet matcheble zijn dacht ik. Ach geprobeerd dan maar wachten tot die prins op dat witte paard (of schildpad) langs komt. En toen kwam er op maandag 11 september een mail. Bo jij bent een van de aanmeldingen die word uitgenodigd voor de eerste test dag. WAT!! Ja echt, ik maak dus kans om te gaan trouwen met een wildvreemde.

Hoe en wat nu verder? Heel eerlijk ik heb geen idee. 24 september ga ik naar de test dag en zal daar alles te horen gaan krijgen. Hoe dan ook vind ik het nu al te leuk, en te grappig dat ik hier doorheen ben.

Keep you posted!

Wil je nu niks meer missen? Laat je mail adres achter onder aan de pagina, zodat je een mailtje krijgt zodra er een update is.

Have fun, love life!!

Xx Bo

 

56 gedachten over “Wie weet word ik beroemd”

    1. Haha. Dat is helemaal leuk. Zodra het zover is zal ik het posten. Als je je aanmeld voor de mailing weet je het natuurlijk meteen ☺️

  1. Haha geweldig!!! Wat super leuk dit en dat je je gewoon hebt opgegeven. Bikkel! Wie weet kom je je droom prins tegen, dan wel op een wit paard, dan wel.op een witte fiets 😅 en misschien zien we je inderdaad bij RTL boulevard and such 😆

  2. Dat is toevallig zeg, toevallig vandaag in de pauze nog over gehad in de trant van dat zoiets nooit goed kan aflopen haha… Nou, ben benieuwd hoe jouw avontuur gaat lopen!

  3. Wat leuk! Een vriendin van mij had zich ook aangemeld voor het eerste seizoen. Ze wisten toen nog niet wat het precies inhield. Dus toen een hoorde dat ze gelijk moest trouwen haakte ze af.
    Ik vind het knap dat je het aan durft. Heel veel succes!!

Geef een reactie