Speeddaten in Rotterdam

Speeddate Rotterdam

 

Oh ja hoor het is gebeurt, ik heb meegedaan aan een avond speeddaten in Rotterdam.

 

Op donderdagavond 24 augustus gingen Geralda en ik op pad naar bar en brasserie water in Rotterdam, voor een avond speeddaten in Rotterdam.  De reden dat we dit gingen doen was, wtf doen we gewoon.

Is het niks hebben we vast lol. En weer iets afgestreept van de bucketlist.

Vol goeie moed kwamen we aan en richting de dames om ons aan te melden.

Om daar te komen voelde je je net vee richting vleeskeuring (stonden wat mannen te loeren)

We kregen een kaart met alle namen die langs zouden komen, hierop moet je dan ja of nee aankruisen. Ofwel een soort van live tinder.

Je krijgt 3 minuten per date en dan klinkt er een belletje waarna de mannen een tafel verder moeten.

Aan het eind lever je de kaarten in en krijg je de volgende dag een mail of er wel of geen match is. Zo ja dan ontvang je elkaars mail gegevens.

De avond kan beginnen.

De dates volgde elkaar elke 3 minuten op en de gesprekken begonnen vrijwel elke keer hetzelfde. Wat voor werk doe je, wat zijn je hobby’s en waar woon je.

Dat was ik snel zat dus begon maar met wat was je laatste vakantie.

Het was een hilarisch grappige avond, zat alleen niks tussen. Misschien om eens een avondje mee te gaan stappen, thats it.

En of dat een idee is vraag ik me ook sterk af, zal wel zoals tinder verwacht worden dat er meer in zit dan alleen een drankje en een dansje.

Het is een ervaring die ik niet had willen missen, maar niet voor herhaling vatbaar.

Als je denkt zal ik ook dan zeg ik gewoon doen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Xx Bo

16 gedachten over “Speeddaten in Rotterdam”

  1. Het lijkt me fantastisch om dit een keer mee te maken, maar of ik me er goed bij zou voelen. 3 minuten si natuurlijk helemaal niets, maar aan de andere kant er komen waarschijnlijk toch wel eens relaties uit. Leuk dat je dit hebt gedaan. Tenslotte moet je alles toch een keer mee hebben gemaakt.

    1. 3 minuten is over het algemeen inderdaad erg kort. Bij sommige voelde het heel lang hoor. En het is iets waarvan ik nu niet meer hoef te denken wat zou het zijn. Was voor een grappige ervaring

  2. Ik ben ooit eens opgegeven door een stel vriendinnen van mij voor RP. Bij mij was het wel direct raak. Was kort maar krachtig op dat forum😉 maar het is leuk om zo’n speeddate te doen. Niet voor mij voor, maar wel om het plezier ervan te hebben.

    1. Daar heb je helemaal gelijk in. Wilde het gewoon eens meemaken. Net als in de film zeg maar 😉 als de wens echt groot word naar een relatie kan ik dat altijd nog eens een kans geven

    1. Dat viel me alles mee. Je gaat vanzelf slap ouwehoeren met 20 van die 3 minuten dates. Ik tenminste wel, hahaha. Nu moet ik wel zeggen dat ik daar nooit geen moeite mee heb, dat scheelt een hoop.

Geef een reactie