The 50’s baby

Oh ja hoor en was een heus rockabilly/50’s event. En voor degene die mij een beetje kennen gaan meteen de bellen rinkelen want ja daar is Bo dol op.

En wie mij nog niet kent denkt huh wat.

 

Voor die zal ik even kort uitleggen hoe en wat. Rockabilly of 50’s houd in de kledingstijl en muziek van de jaren 50 en een beetje van de jaren 60. Dus swing jurken met petticoat, of kokerrokken met knijter hoge hakken. En dat vind Bo fantastisch. Zeg maar gerust meer dan fantastisch, en ben er dan ook van overtuigd dat qua kleding stijl ik in de verkeerde tijd geboren ben.

 

Vandaag kon ik me dan ook eens ongegeneerd vertonen in een swing jurk met de bijbehorende petticoat, zonder al te erg aangestaard te worden (althans dat dacht ik)

Samen met Alfea hebben wij ons opgedirkt en gingen we vol verwachting naar Dordrecht.

Alfea was overigens nog een petticoat maagd, en voelde zich een ware princes.

Rockabilly

 

Aangekomen in Dordrecht viel het al meteen op dat max 0,5% meedeed aan de kleding stijl, en vielen we dus alsnog op. Maakt niet uit wij, (en dan vooral ik) waren happy de peppy.

 

Na een hapje en een drankje, een aantal foto verzoekjes (beroemd worden is niks voor mij) zijn we weer lekker naar huis gegaan. Moe en voldaan met de voetjes op de bank. In joggingbroek, de jurk was wel weer welletjes.

 

Op naar een nieuwe werk week. En nieuwe avonturen.

 

Xx Bo

 

50'sPetticoatPetticoatPetticoat

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “The 50’s baby”

Geef een reactie