Wie is Bo?

Dat is een goeie vraag. Wie is Bo?

Daarom zal ik mezelf eerst eens voorstellen. Ik ben dus Bo 33 jaar jong en woonachtig in Ridderkerk.

Ben de jongste van 3, en het enige meisje.

Heb een eigen huis, fulltime baan in een verfgroothandel (gaan natuurlijk niet meteen reclame maken), heb een eigen bedijfje als kapster aan huis en met thuis salon, mama van de allerliefste pitbull Skylar, oh en maak ook nog sieraden.

Zoals je nu al leest nogal een drukke meid dus. Want ja daarnaast heb ik uiteraard ook nog een soort van social leven, probeer ik te sporten en wil ik ook nog tussendoor de hele wereld zien.

Hoe dan? ja dat vraag ik mezelf ook nog wel eens af, haha.

Maar anyway er is dus een blog ontstaan. Dit met het idee om eens alles op te gaan schrijven wat ik zoal in het dagelijks leven meemaak, hoe ik als single dertiger (oooohh wat klinkt dat oud) alles probeer te managen, en daar niet bij in te storten.

Dit jaar staat mijn eerste echte verre en lange reis in de planning, en wel 1 maand backpacken door Nieuw Zeeland. Daar zal dan ook nog genoeg over voorbij komen.

Nu zeg ik mijn eerste verre en lange reis, alleen is dat niet helemaal juist. zo heb ik al twee keer naar Amerika mogen reizen, voor mijn andere (nu wat stoffige) passie paarden.

Heb ik samen met mijn vader 3 weken rond gereisd door Israel.

Met mijn beste vriendinnetje naar Egypte geweest

Duiken op Bonaire mag ik uiteraard ook niet vergeten, of alle vakanties die de revu hebben gepaseerd als kleine Bo met paps, mams en twee broers.

Wat aan de komende reis nieuw is dat ik echt alleen ga en alleen met een rugzak op mijn rug.

Volgens mij krijg je zo best wel een goede indruk over wie ik ben.

Heel veel lees plezier (kan ook nog wel eens lomp zijn) en schroom niet om ergens een reactie te plaatsen.

meer weten over wie is Bo,  volg de blog dan ook op facebook en instagram

Have fun, love life

XX Bo

 

Geef een reactie