Zaag de week door midden

Bo zaag de week door midden

Woensdag, zaag de week doormidden!Het grootste deel van de week zit er alweer op, en mij is geleerd dat je dan de week door midden zaagt.

Het is weer een heerlijk drukke week, zoals ik die kan hebben.

Wat houd dat dan in?

Van maandag tot en met vrijdag beginnen mijn werkdagen om 7 uur. Ja echt 7 uur begint mijn werk. Dat betekent kwart over 6 je bed uit, en dan met zo’n 180 km per uur richting auto.Tot en met donderdag ben ik dan tot half 5 op mijn werk en vrijdag mag ik een uurtje eerder stoppen.Om vervolgens daarna nog even aan de bak te gaan als kapster.De ene week meer dan de andere, deze week is een drukke.

Maandag kwart voor 5 thuis en half 7 een klant in de thuissalon. Lekker niet weer in de auto springen. Even lekker aan de kleur en knip. Tegen 9 uur ging er weer een blije meid de deur uit.

Dinsdag geen klant wel een afspraak bij de tattoo shop om een cover te bespreken. Ja ik doe ook wel eens iets stoms. ( vlaag van verstandsverbijstering ) nu klaar mee, er word snel iets anders van gemaakt.

Woensdag, zaag eerst de week door midden en stap om half 7 in de auto om aan huis een vrouw van haar grijze haren te ontdoen, en weer even een fris model te knippen.

Donderdag mag ik ook weer op pad om 6 uur. Dit word een drukke boel. 6 kinderen en 3 volwassenen. Girlpower is dan wel mijn motto.

Vrijdag heb ik geen kappersdingen maar wel de bewuste tatoeage gepland staan. Keep you posted!

He he ik hoor je denken, weekend.Welnee dat is voor mietjes!!!

10 uur racen we eerst naar een klant aan huis,man, dus 20 minuten klaar. Om vervolgens om 11 uur de volgende man in de salon te ontvangen. Ja ja om 12 uur heeft ook Bo weekend.

Wat doen we dan in zo’n (vrij) weekend?

Sushi eten!!!! Dit keer ga ik naar Vlaardingen voor een gezellige avond met een oud klasgenootje van de kappersopleiding. Heb er nu al zin in. En trek altijd!!

Dan is het alweer zondag. De dag van relaxen en poetsen. Want ja die kabouters staken nog steeds.Beetje wassen, vouwen, stofzuigen, dweilen en afstoffen.Wandelen met Skylar, en tussendoor misschien nog een tukkie op de bank, of een zonnestraaltje in de tuin.Vervolgens word het vanzelf weer maandag, en gaat de wekker weer om kwart over 6. Om op tijd de toko open te hebben voor alle schilders die weer aan de slag gaan.

Zo ziet een gemiddelde week er wel uit. Druk? Hoe kom je daar nou bij!

Check ook eens www.manellehaarenzo.nl

Voor al mijn creaties!!

Voor nu tot snel, en ik houd jullie snel weer up to date.

Have fun, love life!!!

Xx Bo

6 gedachten over “Zaag de week door midden”

Geef een reactie